Onze Stoffen

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

fabrics      «||»
     1/70

Effen Wit

100% Katoen

Two Ply 80S


Basisprijs overhemd:

€ 49,95Dit is uw huidige selectie


Premium kwaliteit stoffen

Naast het design van een maatoverhemd, is ook de gebruikte stof erg bepalend om een overhemd op maat te creëren wat sophisticated en gedistingeerd is. Tailored Shirt Online gebruikt dan ook uitsluitend de fijnste katoenen stoffen verkrijgbaar.

Onze stoffen zijn van 100% hoogwaardige katoen vervaardigd. Door onze jarenlange bezoeken aan de meest vooraanstaande ateliers binnen en buiten Europa, hebben wij een selectie kunnen maken uit de beste en meest gerenommeerde ateliers & producenten. Hierdoor nemen wij onze stoffen af van een producent welke levert aan wereldwijde A-klasse merken. En daar zijn wij best een beetje trots op!

Wat betekent dit voor u als klant?

Dit betekent dat elk maatoverhemd vakkundig met de hand wordt gemaakt binnen een vooraanstaand atelier, waar men al generaties lang uitsluitend levert aan topmerken wereldwijd. Binnen het atelier wordt gemaakt van A-klasse stoffen, waaronder strijkvrije stoffen. De vraag naar strijkvrije overhemden groeit gestaag en dat is niet bepaald verwonderlijk gezien de vele voordelen van strijkvrije overhemden!

Stoffen & Dessins

Wanneer u binnen onze 3D overhemd ontwerper de stappen doorloopt waarmee u een maatoverhemd kunt samenstellen, treft u een ruime sortering klassieke & eigentijdse stoffen aan. De stoffen zijn stuk voor stuk geselecteerd op ten eerste een premium kwaliteit, maar daarnaast ook op dessin & patroon. Elk seizoen weer bieden wij naast onze klassiekers nieuwe stoffen aan, voorzien van actuele patronen en dessins. Binnen het styling programma krijgt u uitgebreid de keuze uw maatoverhemd te accentueren met subtiele stoffen voor binnenvoering van boorden en manchetten bijvoorbeeld.

Strijkvrije overhemden op maat

Hebt u, of uw partner, ook zo'n hekel aan strijken? Dan selecteert u strijkvrije stoffen, welke ook in ruime sortering verkrijgbaar zijn binnen Tailored Shirt Online! Strijkvrije overhemden vergemakkelijken het leven aanzienlijk van de druk bezette man of vrouw. Strijkvrije overhemden op maat zijn een must binnen de kledingkast van de hedendaagse man; deze maatoverhemden behoeven slechts optioneel -al dan niet- een kort strijk moment te ondergaan om gedragen te kunnen worden, dit hangt af van uw voorkeuren.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek direct onze stoffen collectie voor het samenstellen van strijkvrije overhemden op maat, of overige premium kwaliteit stoffen.


Google

Copyright © 2009-2014 Tailored Shirt Online (owned by Globalplus). Alle rechten voorbehouden.
Alle werken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet elders worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.