Over ons

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Tailored Shirt OnlineTailored Shirt Online is een jong en dynamisch bedrijf met twee enthousiaste eigenaren. Deze twee jonge ondernemers Steven en Merly delen hun passie voor overhemden op maat. In 2009 ontstond het idee voor deze eigen onderneming en daarmee de zoektocht naar het "perfecte" maatoverhemd. Op deze tocht langs ateliers en fabrieken in Europa en Zuid-Oost Azie zijn de plannen verder uitgewerkt en het bedrijf gevormd zoals het nu is.

Vanaf heden is het mogelijk om bij Tailored Shirt Online uw "perfecte" maatoverhemd online samen te stellen vanaf € 49.95

De maatshirts worden in ons atelier met de hand gemaakt. Dit atelier wordt al meerdere generaties gerund door dezelfde familie en is al jaren leverancier van gerenomeerde merken wereldwijd.

Handgemaakte maatoverhemden bestelt u dus snel en gemakkelijk op www.tailoredshirtonline.com

Klassiek, Stijlvol of Trendy.

Contact informatie


Tailored Shirt Online

Algemeen directeur: Hans van Peer

KVK inschrijfnummer: 51389622 0000


Tailored Shirt Online, een kennismaking

Tailored Shirt Online is een jong en dynamisch bedrijf met twee enthousiaste eigenaren. Deze twee jonge ondernemers, Steven en Merly, delen hun passie voor overhemden op maat. In 2009 ontstond het idee voor deze eigen onderneming en daarmee de zoektocht naar het "perfecte" maatoverhemd. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de samenwerking met een vooraanstaand atelier, waar herenkleding geleverd wordt aan gerenommeerde topmerken wereldwijd. En daar zijn wij best een beetje trots op. Wij staan voor ons product en leveren uitsluitend top kwaliteit maatoverhemden van de beste katoensoorten.

Visie & ambitie

Als herenkleding online winkel willen wij iedere professional adequaat bedienen. Eropuit gaan om daadwerkelijk een modezaak te bezoeken is niet langer nodig. De tijd die hier aan gespendeerd wordt kan immers beter benut worden. Wij willen onze klant ondersteunen waar mogelijk en bieden daarom de mogelijk zelf een overhemd op maat samen te stellen. Onze prijzen zijn laagdrempelig, wat ons uitgangspunt blijft: voor nu en in de toekomst. Zo kunnen onze klanten voor confectie prijzen al een overhemd op maat aanschaffen binnen onze herenkleding online winkel. Onze maatoverhemden zijn stylish en bezitten een perfecte snit & pasvorm. Elk maatoverhemd wordt met de handgemaakt in ons atelier. Het atelier levert al generaties lang kleding aan wereldwijde gevestigde top merken. Binnen Tailored Shirt Online kunt u al voor € 49,= een overhemd op maat bestellen.

Casual meets Corporate

Bij Tailored Shirt Online richten wij ons tot de drukbezette man met een eigen visie op kleding; van urban young professionals tot de eigentijdse man met klassiekere voorkeuren. Ons uitgangspunt is dat iedere man gemakkelijk moet kunnen slagen voor de aankoop van een maatoverhemd met een persoonlijke twist. Onze maatoverhemden sluiten zoveel mogelijk aan op de behoefte van onze doelgroep; wij leveren maatoverhemden welke zowel casual als corporate de perfecte match vormen.

Tailored Shirt Online: Herenkleding online winkel voor maatkleding, overhemden op maat gemaakt voor de eigentijdse & modebewuste professional.

Google

Copyright © 2009-2014 Tailored Shirt Online (owned by Globalplus). Alle rechten voorbehouden.
Alle werken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet elders worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.